De Vrijbuiters – Nijmegen

BSO & Logeren

Buitenschoolse Specialistische Opvang (BSO) is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar die een ondersteuningsvraag hebben. In kleine groepen genieten zij na school en in de vakanties van een leuk en leerzaam activiteitenaanbod. Dit wordt afgestemd op hun leeftijd, talenten en wensen. Hierin verweven, werken we aan individuele leer- en ontwikkeldoelen. UniK streeft naar een inclusieve samenleving. Onze BSO-locaties sluiten dan ook zoveel mogelijk aan bij het reguliere.

Op deze locatie worden ook logeerweekenden geboden, waar kinderen tot rust komen en een fijne tijd met leeftijdgenoten kunnen hebben.

animation animation animation
Ondersteuning
Ondersteuning
  • Jeugdzorg
    Jeugdzorg

    Op deze locatie ondersteunen we kinderen met een Jeugdwetbeschikking. De Jeugdwet ondersteunt jongeren en ouders bij het oplossen van opgroei- en opvoedproblemen. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de beschikking.

  • Steunpunt
    Steunpunt

    Op deze locatie vind je een UniK steunpunt. Een plek waar UniK collega’s elkaar kunnen ontmoeten, een werkplek vinden en waar afspraken met klanten en verwijzers plaats kunnen vinden.

Locatie
Locatie
De Vrijbuiters
Ten Katestraat 6
6531 EH Nijmegen
Telephone
088 – 2052345
Email
info@unik.nl

De teamassistent zorgt ervoor dat jij binnen 24 uur teruggebeld wordt door de juiste contactpersoon.

Ervaringen van klanten

“Liam leefde helemaal op! Hij kan meer dan hij zelf dacht”

Fantastisch om te zien hoe hij zich verder ontwikkelt.
Rico Nijssen
Vader van Liam (8)

“Het is voor de ouders vaak meer wennen dan voor de kinderen.”

De meeste kinderen voelen zich snel thuis bij ons, daar zetten we ons voor in. Het is fantastisch om te zien welke sprongen zij vervolgens in korte tijd kunnen maken.
Anoniem
begeleider OPD en BSO

“Tom heeft eindelijk speelmaten.”

Hij komt altijd vol verhalen thuis van de BSO.
Anoniem
moeder van Tom (15)