UniK Disclaimer

Disclaimer

De informatie die op de UniK.nl website staat en op de aan UniK.nl gelieerde websites en de informatie waarnaar verwezen wordt zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. UniK kan echter niet instaan voor de juistheid van alle gegevens en de kwaliteit van alle downloads waarnaar verwezen wordt en aanvaard geen aansprakelijkheid voor de negatieve gevolgen van het gebruik daarvan.

Bedenk ook dat alle informatie achter de genoemde links op deze site niet door ons gemaakt zijn en dat wij slechts linken naar de websites.
Er bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet geheel correct is, of dat deze na verloop van tijd wat veroudert is.

UniK.nl en de hieraan gelieerde websites zijn zoals UniK die heeft opgezet vrij van Spyware, Malware, Virus, Worm en Trojan.
Toch kunnen wij dit niet 100% garanderen omdat er door onbevoegde, illegaal toegang tot onze website verkregen zou kunnen worden (het zgn. hacken).
Wij adviseren u om antivirus- en anti-spyware-software te gebruiken, die regelmatig te updaten en enkele keren per week uw pc te scannen.

Alle downloads van content worden door ons zelf geüpload en staan op servers van Parentix waar wij de website hosten.
Wij streven ernaar alle downloads een keer te testen en wij controleren uitvoerig nieuwe content die wij opnemen, maar wij kunnen niet voor 100% instaan voor de kwaliteit van de gedownloade producten en eventuele negatieve consequenties die voortvloeien uit het gebruik ervan. De downloads zijn dus voor eigen risico.

Het gebruik en kennisnemen van deze site impliceert het akkoord gaan met deze disclaimer.
Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor het downloaden en gebruiken van content, het opvolgen van tips en enige andere beslissingen die zij nemen naar aanleiding van deze disclaimer en informatie op deze site.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, verlies van gegevens of andere negatieve consequenties die ontstaan door gebruikmaking van content op deze site.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan content van UniK.nl en de hieraan gelieerde websites.

Alle rechten voorbehouden.

UniK B.V.