Vertrouwenspersoon

Wie kun je vertrouwen als je er zelf niet uitkomt?

Het kan zomaar gebeuren: je zit ergens mee en het zit je hoog, maar je komt er niet uit. Ook niet met hulp van vrienden, familie of begeleiding. Wat doe je dan? Een goed gesprek kan helpen. Een gesprek onder vier ogen. Een gesprek met een vertrouwenspersoon.

Vertel je verhaal

Bij een vertrouwenspersoon kun je alles kwijt wat je dwarszit. Bijvoorbeeld als je een probleem hebt, een verschil van mening, ruzie of ontevreden bent. Een vertrouwenspersoon luistert. Je kunt vrijuit spreken en je hart luchten. Alles wat gezegd wordt blijft vertrouwelijk.

Extra hulp

Een goed gesprek helpt je weer op weg, maar soms heb je meer nodig. Ook dan kun je rekenen op een vertrouwenspersoon. Denk aan die brief die je moet schrijven, die ene e-mail of dat gesprek dat je moet voeren en waar je huizenhoog tegen opziet. Een vertrouwenspersoon helpt mee, schrijft mee of gaat mee. Je staat nooit alleen.

Maak een afspraak

Wie kun je vertrouwen als je er zelf niet uitkomt? Bel UniK. Onze vertrouwenspersonen zijn een en al oor. Zij helpen je graag verder. Een stappenplan geeft houvast:

  1. Mogelijkheden bespreken
  2. Adviseren
  3. Keuze maken
  4. Plan opstellen
  5. Uitvoeren

Ben je toe aan een volgende stap? Bel 088 – 205 2398 voor een afspraak. Via vertrouwenspersoon@unik.nl kun je ook per e-mail een afspraak maken.

De plek die je verdient

Bij UniK geloven we in een wereld waarin iedereen meedoet en meehelpt. Daarom kijken we altijd liever naar wat mensen wel kunnen, in plaats van niet. Samen vinden we de ondersteuning die het beste bij je past. UniK, iedereen doet mee. Dus jij ook! Als het tegenzit, doen wij met je mee. Bijvoorbeeld met een vertrouwenspersoon die je weer op weg helpt. Want iedereen verdient een plek in de maatschappij.

UniK
Iedereen doet mee