Voor verwijzers

Bij UniK kijken we naar krachten en talenten. Naar behoeften en wensen. We ondersteunen klanten bij het waarmaken van doelen en dromen. Samen gaan we ervoor. Daarbij betrekken we ook familie, vrienden, buren en andere mensen uit het netwerk en omgeving. En we benaderen gemeenten, scholen, organisaties, bedrijven en projecten in de buurt. Want: samenwerken geeft nieuwe inzichten, biedt kansen en maakt sterker. Onze overtuiging, bij alles wat we doen: iedereen telt mee, iedereen doet mee.

animation animation animation

Ons aanbod

Kinderen, jongeren en volwassenen, iedereen doet mee. Een hulpvraag op lichamelijk, verstandelijk of gedragsmatig gebied hoeft dat niet in de weg te staan. UniK ondersteunt mensen van 0 tot 100 jaar met oog en oor voor elke klant en ieders persoonlijke verhaal.

Onze opdrachtgevers

Een indicatie vanuit de Wmo of Jeugdwet is nodig om onze dienstverlening aan te vragen. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten en verwijzers zoals huisartsen, jeugdartsen en gezinsvoogden. UniK is gecontracteerd in de volgende inkoopgebieden Jeugdwet/ Wmo.

Door op het betreffende inkoopgebied te klikken, vindt u een overzicht van onze gecontracteerde producten.