UniK Voor volwassen Ondersteuning bij dagbesteding

Ondersteuning bij dagbesteding

UniK streeft ernaar dat iedereen kan meedoen in de maatschappij. In onderwijs, werk of dagbesteding. Als het gaat om dagbesteding dan gaan onze klanten aan de slag bij zorginstellingen, in wijkcentra of bijvoorbeeld bij de Kasteeltuinen in Arcen. UniK zoekt de samenwerking met verschillende partijen op om een zo passend mogelijke plek voor onze klanten te vinden. Met ondersteuning door professionals van UniK dragen klanten hun steentje bij in de horeca, het groen, de facilitaire dienstverlening én natuurlijk de gezelligheid.

animation animation animation

Voor wie:

Voor alle (jong)volwassen klanten van UniK gaan we graag op zoek naar een veilige, leerzame en fijne plek voor dagbesteding. Uiteraard doen we dit met aandacht voor ieders mogelijkheden, talenten en wensen.

Een voorbeeld:

Werken op het terrein van VieCuri Medisch Centrum

Viecuri heeft een groot buitenterrein met diverse parkeerplaatsen. Dagelijks legen we op het gehele terrein alle prullenbakken. Met afvalgrijpers prikken we het kleiner afval op. Zo nodig wordt aan de buitenkant van het gebouw het spinrag verwijderd en worden de pilaren bij de hoofdingang gereinigd. Ook wordt er gekeken naar uitbreiding van taken buiten of binnen Viecuri.

Zou je graag onze ondersteuning gebruiken? Plan dan een gesprek in bij je gemeente.

Ervaringen van klanten

“Frank komt altijd blij terug als hij weer een dag gewerkt heeft.”

Frank draagt zijn steentje bij in de horeca. Met ondersteuning van professionals kan hij op zijn manier meedoen in de maatschappij.
Evelien Jaspers
begeleider van Frank (37)