MFC De Merwijck – Kessel

BSO, OPD, Logeren & Dagbesteding

Binnen de orthopedagogische dagbehandeling (OPD) van UniK worden kinderen van 2 tot 5 jaar ondersteund bij de ontwikkeling van onder andere taal, motoriek, zelfredzaamheid of schoolse vaardigheden. Op deze UniK-locatie bieden we ook Buitenschoolse Specialistische Opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 18 jaar en logeerweekenden. Ten slotte heeft dagbesteding een fijne plek op deze locatie. UniK streeft ernaar dat iedereen kan meedoen in de maatschappij, in onderwijs, werk en dagbesteding.

animation animation animation
Ondersteuning
Ondersteuning
  • Jeugdzorg
    Jeugdzorg

    Op deze locatie ondersteunen we kinderen met een Jeugdwetbeschikking. De Jeugdwet ondersteunt jongeren en ouders bij het oplossen van opgroei- en opvoedproblemen. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de beschikking.

  • Wmo
    Wmo

    Op deze locatie ondersteunen we klanten met een Wmo-beschikking voor individuele begeleiding of begeleiding in een groep. Wmo staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Gemeenten zijn hiervoor verantwoordelijk. Heb je nog geen beschikking? Zoek dan eerst contact met de gemeente.

Locatie
Locatie
MFC De Merwijck
Binnenweg 18
5995 XP Kessel
Telephone
088 – 2052345
Email
info@unik.nl

De teamassistent zorgt ervoor dat jij binnen 24 uur teruggebeld wordt door de juiste contactpersoon.

Ervaringen van klanten

“Liam leefde helemaal op! Hij kan meer dan hij zelf dacht”

Fantastisch om te zien hoe hij zich verder ontwikkelt.
Rico Nijssen
Vader van Liam (8)

“Het is voor de ouders vaak meer wennen dan voor de kinderen.”

De meeste kinderen voelen zich snel thuis bij ons, daar zetten we ons voor in. Het is fantastisch om te zien welke sprongen zij vervolgens in korte tijd kunnen maken.
Anoniem
begeleider OPD en BSO

“Dylan heeft eindelijk speelmaten.”

Hij komt altijd vol verhalen thuis van de BSO.
Anoniem
moeder van Dylan (8)