BS De Kiem – Heesch

Wmo – Dagbesteding De Kiem

UniK streeft ernaar dat iedereen kan meedoen in de maatschappij, in onderwijs, werk en dagbesteding. Voor dagbesteding van onze klanten werken we samen met bijvoorbeeld zorginstellingen, wijkcentra en tal van maatschappelijke partners. Met ondersteuning door professionals van UniK dragen onze klanten er hun steentje bij in de horeca, het groen, de facilitaire dienstverlening én natuurlijk voor de gezelligheid. In samenwerking met Gilde Opleidingen bekijken we of zij deelcertificaten kunnen behalen van de entree-opleiding (mbo niveau 1).

Ondersteuning
Ondersteuning
  • Wmo
    Wmo

    Op deze locatie ondersteunen we klanten met een Wmo-beschikking voor individuele begeleiding of begeleiding groep. Wmo staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Gemeenten zijn hiervoor verantwoordelijk. Heb je nog geen beschikking? Zoek dan eerst contact met de gemeente.

  • Steunpunt
    Steunpunt

    Op deze locatie vind je een UniK steunpunt. Een plek waar UniK collega’s elkaar kunnen ontmoeten, een werkplek vinden en waar afspraken met klanten en verwijzers plaats kunnen vinden.

Locatie
Locatie
BS De Kiem
De Ploeg 101
5384 HL Heesch
Telephone
088 – 2052345
Email
info@unik.nl

De teamassistent zorgt ervoor dat jij binnen 24 uur teruggebeld wordt door de juiste contactpersoon.

Ervaringen van klanten

“Met de hulp van UniK heb ik een fijne plek om te werken.”

Ik doe iets wat ik leuk vind en UniK helpt mij bij de structuur die ik nodig heb.
Kevin
Klant Wmo (19)

“Frank komt altijd blij terug als hij weer een dag gewerkt heeft.”

Frank draagt zijn steentje bij in de horeca. Met ondersteuning van professionals kan hij op zijn manier meedoen in de maatschappij.
Evelien Jaspers
begeleider van Frank (37)

“Ik vind het super om mee te helpen bij VieCuri.”

Samen houden we alles lekker schoon.
Klant UniK
Dagbesteding Wmo